Działamy i rozwijamy się!

Zapełniamy piętro… mocą Tulipanowej charyzmy! Z wielką radością informujemy, że udało nam się wynająć kolejne biuro do świadczenia pomocy. Biuro znajduje się w ciągu innych naszych biur i będzie używane jako SALA KONSULTACYJNA służąca do konsultacji rodzinnych oraz grup wsparcia.
Jak wiecie cały czas staramy się dokładać wszelkich starań, aby oprócz pomocy na najwyższym poziomie, bardzo mocno dbać o stronę związaną z bezpieczeństwem i estetyką naszego Ośrodka – tak, aby każda osoba przychodząca do nas mogła czuć się bezpiecznie i komfortowo. Każde biuro jest dostosowane do potrzeb naszych podopiecznych zarówno pod względem wyposażenia jak i bezpieczeństwa (dezynfekcja, sterylność, kamery, ochrona obiektu).

Nowo odebrane biuro – sala konsultacyjna, obecnie nie wygląda zbyt zachęcająco, jednak z pomocą

Fundusz Sprawiedliwości oraz naszych podopiecznych z pewnością będzie piękna, a przede wszystkim wypełniona otwartością, szczerością i radością Tulipanowego Zespołu. Zapraszamy do zapisów – bo kalendarz wypełnia się bardzo, bardzo szybko!

Informujemy, że Ośrodek Pomocy Postpenitencjarnej TULIPAN działa i rozwija się dzięki ogromnemu wsparciu

Funduszu Sprawiedliwości oraz zaangażowaniu środków własnych.

Współfinansowano ze środków Funduszu Sprawiedliwości, którego dysponentem jest Ministerstwo Sprawiedliwości