Publikacja „Zmieniam się dla siebie”

Nareszcie możemy ją oficjalnie pokazać! Tak napisanej publikacji na pewno nie mieliście okazji czytać. Wszystko dzięki współpracy Piotr Matulka Trener Mentalny z Prezes Fundacji Moniką Skrzetuską. Efektem współpracy jest wyjątkowe wydawnictwo wypełnione szczerymi radami, osobiste i napisane z wielkiej pasji. Ta wyjątkowa narracja przykuje Waszą uwagę od pierwszej do ostatniej strony! Koniecznie przeczytajcie całość!

Zadaniem publikacji jest wzbudzić w skazanych chęć zmiany swojego życia, zmotywować do działania, a także ukazać w jaki sposób można podnosić jakość swojego życia i być szczęśliwym tu i teraz. Materiał ma za zadanie ukazać skuteczne metody, by móc pomagać sobie samemu w trudnych chwilach, a także przezwyciężać paraliżującą presje, brak pewności siebie, trudności z koncentracją w kluczowych momentach swojego życia.

Publikacja została napisana przy współpracy z Piotr Matulka Trener Mentalny ekspertem (trenerem mentalnym/mówcą motywacyjnym), który na co dzień współpracuję z międzynarodowymi korporacjami/drużynami sportowymi/ludźmi biznesu i innymi. Publikacja jest dostępna na terenie zachodniopomorskich jednostek penitencjarnych podlegających pod Okręgowy Inspektorat Służby Więziennej w Szczecinie.

Pobierz publikację „Zmieniam się dla siebie”

Działanie współfinansowane z budżetu Województwa Zachodniopomorskiego